Avenida Tres Cruces, 67 bajo-izq · 46014 Valencia
96 151 00 02 · 670 611 207

5 DE DESEMBRE: DIA DEL VOLUNTARIAT

Fou declarada per l´Assemblea General de Nacions Unides el 17 de desembre de 1985.

És una data que busca ressaltar la importància de la labor que realitzen totes aquelles persones que es dediquen de manera desinteressada a tirar  una mà per a ajudar i fer del nostre món un lloc millor.

Ser voluntari és molt més que una acció social, és un compromís humanitari amb la societat i amb les persones més vulnerables.

Aquest dia suposa una oportunitat per a agrair tots el esforços realitzats pels voluntaris i les organitzacions, així com promoure els valors i donar a conèixer el que aconsegueixen les comunitats, ja siga a través d’Organitzacions No Governamentals (ONGs), governamentals o sector privat.

Ens donen l’oportunitat de sensibilitzar a la ciutadania en general sobre temes de gran interés, tals com els drets humans, desenvolupament sostenible o el sector de la salut. Al mateix temps pretén cridar l’atenció dels mitjans de comunicació i dels governs locals, autonòmics i nacionals per donar a conèixer i tornar a reivindicar que hi han problemes sense resoldre ( que són molts) i cal posar en marxa mesures concretes.

Des d’ací volem donar les gràcies a tos aquells voluntaris i voluntàries que ens ajuden a les Afes en la complicada tasca que desenvolupem, sense oblidar a totes les Juntes Directives, que com a voluntaris porten la càrrega de gestionar i treballar en aquests moments tan durs i confosos, on les administracions no estan responent d’una manera clara i objectiva a les nostres necessitats.

Va per vosaltres aquest aplaudiment!!!

 Mª Ángeles Durá

Vocal de Fevafa

14 de diciembre de 2022

Leave a replyEl periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.